Afdeling Administratie

Een tijdige en juiste administratie, een gesmeerde informatievoorziening; zonder kan Omroep Brabant niet draaien. Team Administratie speelt een belangrijke rol in het verantwoorden en controleren van de ondernemingsactiviteiten en de financiële resultaten.

De afdeling Administratie is een klein team dat veelal in deeltijd werkt. Samen zijn we verantwoordelijk voor het verwerken van facturen, het maken van financiële rapportages en het bewaken van administratieve processen. We zorgen niet alleen voor alle financiële informatie, maar denken ook mee én sturen Omroep Brabant aan. Een soort ‘navigatie-functie’ dus!

highlight

Hard gewerkt, en soms nog harder gelachen.

Wat onze Administratie-medewerkers óók kenmerkt is de grote betrokkenheid bij Omroep Brabant en elkaar. Er wordt hard gewerkt en soms nog harder gelachen. Wel zo prettig, want de kans is groot dat je meer tijd doorbrengt met je collega’s dan met je vrienden. Samen zorgen we ervoor dat de boel financieel gezien gesmeerd loopt. Een rol die wij heel serieus nemen!

Finance in control!

Bij Omroep Brabant vragen we van onze Administratie-medewerkers meer dan alleen financiële expertise. Natuurlijk ben je cijfermatig sterk – dat is immers je dagtaak – maar we vinden het ook leuk als je je mannetje (of vrouwtje) durft te staan.

Er is genoeg vrijheid voor initiatieven, dus laat maar zien wat je in huis hebt. Harde werkers krijgen hier de kans om vakoverschrijdend bezig te zijn en invloed uit te oefenen. Als team staan we er. Administratie wordt dankzij ons ‘Finance in control’!

“Ook buiten werktijd plannen we gezellige uitjes.”


Lees het verhaal van Heidi

Heidi van Wanrooij, administratief medewerkster

Samen met mijn collega’s zorg ik er iedere dag weer voor dat de administratie up-to-date is. Mijn werkzaamheden? Denk aan het inboeken van in- en verkoopfacturen, salarisverwerking en het verzorgen van de maandafsluiting en diverse rapportages.

Binnen mijn functie krijg ik veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheden. Dat brengt soms een hoge werkdruk met zich mee, maar juist de afwisseling maakt dat ik mijn werk zo leuk vind.

Een goede werksfeer is wat mij betreft ook erg belangrijk. Alhoewel ik de laatste was die de afdeling Administratie kwam versterken, voelde ik me er dankzij mijn collega’s al snel thuis. Dat zit bij Omroep Brabant dus wel goed. Ook buiten werktijd plannen we gezellige uitjes… een lekker etentje, tegen elkaar ‘battelen’ in de escaperoom of samen een biertje drinken bij 3 uurkes vurraf!

Omroep Brabant? Een fijne en flexibele werkgever, met een gezellige Brabantse, informele sfeer!

En ook dit is Omroep Brabant!


Woorden zijn natuurlijk ook gewoon maar woorden. Werken bij Omroep Brabant. Dat moet je kunnen zien, voelen… en vooral beleven! Vandaar een kleine sfeerimpressie.

Scroll alvast door wat familiekiekjes en vergeet ook niet om de afdelingsvideo’s te bekijken.

Alle vacatures