Afdeling Reclame

Slim en effectief reclameruimte verkopen. Dat deden we natuurlijk al voor radio en tv, maar sinds de opkomst van het internet natuurlijk ook online. Ons werk is er op de afdeling reclame alleen maar diverser door geworden!

Ondernemers kunnen meeliften op het succes van Omroep Brabant. Op de afdeling reclame zorgen onze medewerkers van de binnen- en buitendienst samen voor een passend media aanbod op radio, tv en online. We zetten bedrijven die een Brabants evenement, dienst of product willen promoten in de spotlight. Het doel is om te zorgen voor een succesvolle campagne.

highlight

Ieder heeft zo zijn eigen talent

Banners in de app. Pre rolls op de website. En natuurlijk de commercials op radio en tv. Zo helpen we Brabantse bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten. Dat doen we als team. We kunnen namelijk niet zonder elkaar. Ieder heeft zo zijn eigen talent. Soms werken we onder druk. Andere keren is er tijd om nieuwe campagnemogelijkheden uit te werken. Geen dag is hier hetzelfde!

Wat kun jij bijdragen?

Andere bedrijven en organisaties helpen, zodat zij verzekerd zijn van een groot én aandachtig publiek. Dat is de afdeling reclame in een notendop. Samen bepalen we welke uitzendingen passen bij het imago van onze klant. We geven ze bijvoorbeeld zendtijd rondom live-evenementen of zorgen voor zichtbaarheid op onze themapagina’s. Veel is mogelijk.

Via onze kanalen bereiken we 4 op de 5 Brabanders. Daar zijn we trots op. Maar bij Omroep Brabant willen we altijd meer. Denk jij die vijfde Brabo te kunnen bereiken? Dan gaan we graag een keertje koffie drinken. We zijn benieuwd!

“Omroep Brabant geeft mij de kans om mezelf te ontwikkelen en te blijven uitdagen.”


Lees het verhaal van Eline

Eline Verbeek, accountmanager

Zeggen de wuppies op het podium van 3 Uurkes Vurraf je nog iets? Aangenaam. Eén daarvan was ik. Ooit begonnen als wuppie, maar inmiddels accountmanager op de afdeling reclame. Door de jaren heen heb ik voor verschillende afdelingen gewerkt en ben ik meerdere keren van functie gewisseld. Dit gaf mij de kans om mezelf te ontwikkelen en te blijven uitdagen.

Na een aantal jaren marketing merkte ik dat ik de afdeling reclame steeds interessanter begon te vinden. Het bezoeken van bedrijven, weten wat daar leeft en helpen om extra naamsbekendheid of meer traffic te genereren.

Ik kon beginnen op de binnendienst en maakte na een jaar de overstap naar de buitendienst. Meer mijn ding. Ondertussen heb ik een flink netwerk van adverteerders opgebouwd. Dankzij de vele mogelijkheden kunnen we uiteenlopende campagnes verzorgen. Ik geniet ontzettend van de contacten met relaties die leiden tot succesvolle samenwerkingen.

Momenteel heb ik het nog prima naar mijn zin bij reclame. De hoogste tijd om te beginnen aan de lijst met bedrijven die ik nog wil bellen om kennis te maken. Eerst zaaien… dan oogsten!

En ook dit is Omroep Brabant!


Woorden zijn natuurlijk ook gewoon maar woorden. Werken bij Omroep Brabant. Dat moet je kunnen zien, voelen… en vooral beleven! Vandaar een kleine sfeerimpressie.

Scroll alvast door wat familiekiekjes en vergeet ook niet om de afdelingsvideo’s te bekijken.

Alle vacatures