Afdeling Sales

Slim en effectief reclameruimte verkopen. Dat deden we natuurlijk al voor radio en tv, maar sinds de opkomst van het internet natuurlijk ook online. Ons werk is er op de afdeling Sales alleen maar diverser door geworden!

Ondernemers kunnen meeliften op het succes van Omroep Brabant. Op de afdeling Sales zorgen onze medewerkers van de binnen- en buitendienst samen voor een passend media aanbod op radio, tv en online. We zetten bedrijven die een Brabants evenement, dienst of product willen promoten in de spotlight. Het doel is om te zorgen voor een succesvolle campagne.

highlight

Ieder heeft zo zijn eigen talent

Banners in de app. Pre rolls op de website. En natuurlijk de commercials op radio en tv. Zo helpen we Brabantse bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten. Dat doen we als team. We kunnen namelijk niet zonder elkaar. Ieder heeft zo zijn eigen talent. Soms werken we onder druk. Andere keren is er tijd om nieuwe campagnemogelijkheden uit te werken. Geen dag is hier hetzelfde!

Wat kun jij bijdragen?

Andere bedrijven en organisaties helpen, zodat zij verzekerd zijn van een groot én aandachtig publiek. Dat is de afdeling Sales in een notendop. Samen bepalen we welke uitzendingen passen bij het imago van onze klant. We geven ze bijvoorbeeld zendtijd rondom live-evenementen of zorgen voor zichtbaarheid op onze themapagina’s. Veel is mogelijk.

Via onze kanalen bereiken we 4 op de 5 Brabanders. Daar zijn we trots op. Maar bij Omroep Brabant willen we altijd meer. Denk jij die vijfde Brabo te kunnen bereiken? Dan gaan we graag een keertje koffie drinken. We zijn benieuwd!

“Ik vind het tof om bedrijven te adviseren en hen vooruit te helpen middels de inzet van effectieve media en marketing.”


Lees het verhaal van Leslie

Leslie Stubbs, accountmanager

Inmiddels bijna een jaar werkzaam als Accountmanager voor de regio Midden-Brabant. Als Bredanaar was dit wel even wennen in het begin, maar inmiddels een mooie bak met relaties rijker in dit deel van ons Brabantse land.

Mooie bedrijven, gedreven ondernemers en het vinden van een juiste match tussen de doelstellingen die ze nastreven en de inzet van onze media, dat is waar we dagelijks druk mee bezig zijn op de afdeling Sales.

Tijdens mijn studie Communicatie & Media, alweer een tijd geleden, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik het tof vind om bedrijven te adviseren en hen vooruit te helpen middels de inzet van effectieve media en marketing.

Na 4,5 jaar werkzaam te zijn geweest als Accountmanager binnen de Digital Signage (narrowcasting) branche heb ik de overstap gemaakt naar Omroep Brabant. Met het brede aanbod aan platformen en mogelijkheden kunnen we elke organisatie van dienst zijn. Werken aan de naamsbekendheid in de regio? Meer klanten in de winkel en meer omzet? De kaartverkoop een impuls geven? Geen campagne is hetzelfde.

Klantbezoeken, tussentijdse evaluaties, netwerken, een zakenlunch of het bijwonen van één van de vele evenementen die onze provincie rijk is, het hoort er allemaal bij. Het investeren in relaties is belangrijk en van belang om succesvolle campagnes te creëren en elkaar vooruit te helpen!

En ook dit is Omroep Brabant!


Woorden zijn natuurlijk ook gewoon maar woorden. Werken bij Omroep Brabant. Dat moet je kunnen zien, voelen… en vooral beleven! Vandaar een kleine sfeerimpressie.

Scroll alvast door wat familiekiekjes en vergeet ook niet om de afdelingsvideo’s te bekijken.

Alle vacatures