Home banner Omroep Brabant

Leuk dat je bij Omroep Brabant wilt werken!

Dus jij heb interesse om bij ons te komen werken? Jij denkt dat je je snel thuis voelt tussen deze Brabo’s? Wat leuk! Op deze pagina bekijk je onze actuele vacatures. Er zijn regelmatig functies voor professionals, zowel vast als freelance. Er is altijd plaats voor enthousiaste stagiaires en ook open sollicitaties zijn welkom. Maar eerst wil onze directeur je nog iets vertellen...

Wanneer we bij Omroep Brabant mensen van buiten over de vloer krijgen, zie je meteen wat een aantrekkingskracht een mediabedrijf als het onze heeft. Het is en blijft fascinerend om te zien hoe nieuws en mooie verhalen gemaakt en gepubliceerd worden op onze online-outlets, radio en televisie. Deze aantrekkingskracht heeft Omroep Brabant niet alleen op buitenstaanders.

Ook voor insiders, of ze nu lange tijd of pas kort bij ons werken, is Omroep Brabant bijzonder. Het maakt daarbij geen verschil of je direct op de journalistieke afdeling werkt of een van de andere teams versterkt. Met elkaar zijn we Omroep Brabant. Dat gevoel leeft in het hele bedrijf.

highlight

We zorgen ervoor dat we ook in de toekomst onmisbaar zijn en blijven

Werken bij Omroep Brabant is niet zomaar een baan. Het is werken voor een toonaangevend mediabedrijf. Een bedrijf uit de provincie, maar dan wel eentje dat uitstraling heeft naar de rest van het land. Omroep Brabant is namelijk ook erg innovatief. De afgelopen jaren hebben we vooral online daarmee de toon gezet, ook voor andere mediabedrijven. Dat innovatieve is verweven in de hele organisatie. Hier nemen we geen genoegen met doorsnee oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst onmisbaar zijn en blijven. Wil je daaraan een bijdrage leveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Is het dan allemaal fantastisch bij Omroep Brabant? Nee, natuurlijk niet. Ook hier wordt er wel eens gemopperd. Maar als dat zo is, dan proberen we dat met elkaar op te lossen. Want we zijn er voor alle Brabanders en zorgen ervoor dat jij weet wat er in Brabant gebeurt en leeft!

Alle vacatures

Vacatures voor professionals

Werken bij Omroep Brabant is werken bij een van de grootste, regionale omroepen van Nederland. Alles wat in de achtertuin van Brabant gebeurt hoor, lees en zie je bij ons het eerst. Met ruim 227 miljoen jaarlijkse, online bezoeken behoren we tot de landelijke top 10 van online nieuwsmedia. Dat houden we graag zo. En daar hebben we mensen zoals jij voor nodig. Regelmatig vind je bij ons vacatures voor professionals. We zoeken professionals met een journalistieke achtergrond, maar er komen ook regelmatig staffuncties vrij. Iets voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures.

Stageplekken

Denk jij bij stagelopen ook aan koffie rondbrengen, slaafs boodschappen doen en af en toe een e-mailtje versturen? Dan willen wij van Omroep Brabant je graag positief verrassen! Bij ons werk je mee op de afdeling van jouw keuze en mag je écht je steentje bijdragen aan een van de grootste regionale omroepen van Nederland. Van radio tot tv, camera, redactie, marketing & communicatie tot evenementen. Maar wellicht heb je ook iets toe te voegen aan een afdeling die wij hier niet benoemd hebben.

Laat het ons dan vooral weten! We staan overal voor open en er is veel mogelijk. Zo’n gouden mogelijkheid laat je toch niet aan je voorbij gaan? Hoe zorg jij ervoor dat Brabanders verbonden blijven met hun provincie?

Ons sollicitatieproces

Sollicitatie

We hebben je brief en cv ontvangen.

Eerste gesprek

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek en we kijken of er een match is.

Assessment

Voor sommige functies vragen we je een online assessment te maken om te zien of je de expertise hebt die we zoeken.

Tweede gesprek

Het tweede gesprek zal meer de diepte ingaan om te kijken of jouw talenten aansluiten bij de functie en het team.

Arbeidsvoorwaarden gesprek

We hebben voor jou gekozen! Nu doen we je een contractvoorstel dat je niet kan weigeren.

In dienst

Gefeliciteerd met je nieuwe job en welkom!